در پی انتشار آمار از سوی شرکت صنعتی بیکرهیوز که نشان از کاهش تعداد دکلهای حفاری آمریکا برای یازدهمین هفته متوالی میداد، قیمت نفت در پایان هفته با رشد مواجه شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، هر بشکه نفت برنت با رشدی 10 درصدی در این هفته 38 دلار و 72 سنت معامله شد. این در حالی بود که قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدییت نیز با 10 درصد رشد به 35 دلار و 92 سنت رسید. با احتساب این هفته، برنت دومین و نفت آمریکا سومین هفته رشد متوالی خود را تجربه کردند.
پس از انتشار آمار وزارت کار آمریکا که نشان از رشد میزان اشتغال در ماه فوریه داشت، قیمت نفت افزایش یافت. این صعود پس از عبور نفت WTI از سطح مقاومتی تکنیکال 35 دلاری شدت گرفت.
اسکات شلتون، دلال نفتی در ICAP اعلام کرد:«به نظر من پول زیادی به سمت معاملات نفتی روانه شده و خرید خالص در بخشهای مختلف دنیای مالی موجب بالاتر رفتن قیمتها شده است.»
قیمت نفت خام نسبت به کمترین سطح 12 سال اخیر خود در دو ماه گذشته، نزدیک به 40 درصد رشد کرده است و پس از مذاکرات عربستان و روسیه برای ثابت نگهداشتن میزان تولیدات خود در سطوح ماه ژانویه، با روند رو به رشدی مواجه شده است. نمودارهای برنت و WTI نشان میدهد که شاخص قدرت نسبی (RSI) بالای 60 بوده است.
در اواسط سال 2014، عرضه مازاد روبهرشد نفتی موجب سقوط قیمت نفت از بشکهای 100 دلار شد. این رشد اخیر پس از رسیدن قیمت نفت برنت و وست تگزاس اینترمدییت به پایینترین سطوح خود از سال 2003 اتفاق افتاده است و این در حالی است که آمار ذخایر نفتی آمریکا همچنان در سطوح بسیار بالایی است. مایکل تران، رئیس مرکز تحلیل انرژی RBC در نیویورک اعلام کرد: «علیرغم آمار ضعیف موجودی، بازار به دنبال دلایلی برای حرکت صعودی است.»
بر اساس اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، موجودی ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته با ثبت ششمین هفته رشد متوالی به 517.98 میلیون بشکه افزایش یافت.
متئو اسمیت، تحلیلگر کلیپر دیتا اعلام کرد: «ما در این هفته با محموله 12 میلیون بشکهای از خلیج فارس و 11.4 میلیون بشکهای از آمریکای مرکزی و لاتین مواجه بودیم. و همه اینها منجر شده تا میزان محمولههای وارد شده به خلیج مکزیک دو برابر حجم سابق باشد.»