جزئیات پذیره نویسی پالایشی یکم اعلام شد

پذیره نویسی پالایشی یکم (صندوقی شامل باقی مانده سهام دولت در چهار پالایشگاه) از فردا آغاز می شود. سقف سرمایه­ گذاری هر شخص حقیقی (هر کد ملی ایرانی) در مجموع دو صندوق قابل معامله اول و دوم دولتی، ۵۰ میلیون ریال (پنج میلیون تومان) تعیین شده، پذیره نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان­پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.

در اجرای جزء (۲) بند (الف) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و مصوبات هیأت وزیران در این زمینه، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده­ های نفتی ایران با پذیره نویسی واحدهای سرمایه­ گذاری، بخشی از سهام خود در شرکت پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت تبریز و پالایش نفت تهران را از طریق سازمان خصوصی سازی(به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران) واگذار می کند.

ارائه تخفیف ۲۰ درصدی

سقف سرمایه­ گذاری هر شخص حقیقی (هر کد ملی ایرانی) در مجموع دو صندوق قابل معامله اول و دوم دولتی، ۵۰ میلیون ریال (پنج میلیون تومان) تعیین شده است. پذیره نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان­پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد. پس از اتمام پذیره نویسی و اخذ مجوز فعالیت صندوق از سازمان بورس و اوراق بهادار، سهام موضوع فعالیت این صندوق با اعمال ۲۰ درصد تخفیف به قیمت پایانی سهم در روز معاملاتی قبل از شروع پذیره ­نویسی توسط سازمان خصوصی سازی به صندوق واگذار خواهد شد.

حداکثر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی، پس از کسر میزان سرمایه گذاری همان فرد در صندوق دارا یکم، ۵۰۰ واحد سرمایه‌گذاری است. پذیره‌نویسی به صورت هم زمان از طریق بورس اوراق بهادار تهران و شبکه بانکی کشور برای هر شخص حقیقی دارای کد ملی امکان پذیر است.

پنج درصد (۵%) از مبلغ جمع آوری شده در دوره پذیره نویسی به بازارگردانی واحدهای سرمایه­ گذاری در همان صندوق تخصیص خواهد یافت و جزو دارایی­ های صندوق محاسبه می ­شود. پذیره نویسی واحدهای سرمایه­ گذاری موضوع این دستورالعمل صرفاً شامل اشخاص حقیقی ایرانی بوده و اشخاص حقوقی و یا اتباع خارجی نمی­ توانند در این پذیره نویسی شرکت کنند.

آغاز پذیره نویسی از فردا

پذیره نویسی از بامداد فردا پنجم شهریورماه آغاز شده و تا پایان روز چهارشنبه ۱۹ شهریورماه ادامه خواهد یافت.همچنین پذیره‏ نویسی واحدهای این صندوق برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) صرفاً از طریق کارگزاری ‏های بورس و سامانه‏ های آنلاین معاملاتی صورت می­ گیرد. اشخاص فاقد کد معاملاتی (کد بورسی) می توانند از طریق درگاه‏های غیرحضوری و حضوری بانک‏های منتخب برای خرید واحدها اقدام کنند. هر شخص می­تواند صرفاً یکی از این دو روش را انتخاب کند.

متقاضیان دارای حساب در هر یک از بانک‏های منتخب می‏‏ توانند از طریق مراجعه به درگاه‏ های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‏های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره‏ نویسی واحدهای سرمایه‏ گذاری مزبور اقدام کنند. چنانچه متقاضی به درگاه ‏های غیرحضوری و حضوری بانک منتخبی که در آن بانک فاقد حساب است مراجعه کند. بانک‏ ها مکلف به پذیرش و دریافت اطلاعات وی هستند.

انجام ثبت نام اولیه (حداقل تا ابتدای مرحله احراز هویت) در سامانه سجام به نشانی https://www.sejam.ir صورت می­ گیرد.

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید