ارسال 250 درخواست برای همکاری با غول خودروسازی جهان

خواستگاران ایرانی فولکس واگن

به دنبال توافق هسته‌ای میان ایران و غرب برخی از خودروسازان ایرانی در رقابت با یکدیگر درخواست‌های متفاوتی برای شرکت فولکس واگن ایران ارسال و از این برند آلمانی درخواست همکاری مشترک کرده‌اند.
خواستگاران ایرانی فولکس واگن

به گزارش صنعت نویس،خودروسازان دولتی و خصوصی کشور در نبردی با یکدیگر اقدام به ارسال 250 تقاضانامه برای راضی کردن شرکت فولکس واگن کرده‌اند تا این شرکت را برای همکاری با خود مجاب کنند.  آنگونه که اقتصادنیوز کسب اطلاع کرده، علاوه بر شرکت ایران‌خودرو و کرمان موتور، خانواده فردوس در قالب شرکت ماموت، خانواده گرامی به نمایندگی از اطلس خودرو و آسان موتور که اکنون وارد کننده کیا و هیوندایی بوده و میراث دار شرکت گلستان هستند، خانواده دیلمی، به عنوان مالکان ال جی ایران و وارد کنندگان خودرو ام جی، گروه خودروسازی چابهار و . . .  نیز برای تولید برخی محصولات این شرکت تقاضای همکاری کرده اند.
بر اساس اعلام منابع موثق تا کنون 250 تقاضا از طرف شرکت های ایرانی برای فولکس واگن ارسال شده که نشان دهنده رقابت شدید شرکت های ایرانی برای همکاری با بزرگ ترین خودروساز اروپا هستند. مرکز پژوهش های مجلس نیز اخیرا در گزارشی به خودروسازان کشور پیشنهاد کرده تا یکی از خودروسازان آلمانی را به عنوان شریک تجاری خود انتخاب کنند چرا که آلمان‌ها هم در استاندارد محصولات سختگیرانه عمل می‌کنند و هم عمر مفید محصولاتشان بالاست و به «جان سخت» معروف هستند. در همین رابطه ایران‌خودرو نیز مذاکرات گسترده‌ای را با فولکس انجام داده و احتمال دارد بر سر تولید برخی محصولات اشکودا به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های فولکس به توافق برسد.
از سویی دیگر کرمان موتور نیز به عنوان شریک قدیمی فولکس از این شرکت درخواست از سرگیری همکاری‌های خود را کرده و به نظر می‌رسد این دو شرکت در آستانه عقد قرارداد قرار گرفته‌اند.
فولکس تا پیش از تحریم‌ها در ایران خودروی گل را به تولید می‌رساند که در استانداردسازی محصولات کرمان خودرو بسیار موثر بود. آنگونه که مدیران کرمان موتور می‌گویند استاندارد محصولات خود را مدیون آلمان‌ها هستند به طوری که این استاندارد را هم اکنون خودروسازان چینی از ایران می‌آموزند.به غیر از شرکت‌های معتبر خودروساز برخی دیگر از واردکنندگان در پی آن هستند تا با اخذ نمایندگی شرکت‌های زیرمجموعه فولکس محصولات این شرکت را در ایران عرضه کنند.
به نظر می‌رسد اشتیاق همکاری خودروسازان ایرانی با آلمانی‌ها به اوج خود رسیده اما با توجه به سختگیری فولکس واگن شاید همکاری به صورت جوینت ونچر و مدل قراردادهای ال90 و پژو را آلمان‌ها نپذیرند خود بخواهند رسما در بازار ایران سرمایه گذاری کرده و به تولید خودرو بپردازند

منبع:اقتصادنیوز

برچسب‌ها :

افزودن نظر جدید