رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین :

حسادت غربی ها به مبادلات تجاری ایران و چین

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین رابطه ایران و چین را مورد حسادت غربیها دانست و گفت: با وجود اینکه بانکهای انگلیسی و آمریکایی با ایران کار نمی‌کنند اما این دلیلی نمی‌شود که به آنها باج دهیم.
حسادت غربی ها به مبادلات تجاری ایران و چین

به گزارش صنعت نویس، اسدالله عسگراولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین امروز در نشست خبری در محل این اتاق اظهار کرد: باید روابطمان با چین به صورت درازمدت توجه کنیم و اینکه فردی در کاخ سیاه یا سفید نشسته و نتوانسته برجام را ملغی کند توجهی نکنیم.

وی درباره مسدود شدن برخی حساب بانکی ایرانیان در کشور چین گفت: دانشجویانی که اجازه کار تجاری ندارند نباید در حساب خود رقم بالایی داشته باشند؛ بنابراین کسانی که حسابشان به این صورت بسته شده است روال قانونی صورت گرفته است زیرا باید مالیاتشان پرداخت شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین ادامه داد: مبادلات تجاری دو کشور ایران و چین از مرز 40 میلیارد دلار و حتی بیشتر قرار دارد و این امر باعث نگرانی برخی کشورها شده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم روابط دو کشور بیش از پیش توسعه یابد هرچند رقبایی از جمله ترکیه و پاکستان تلاش دارند سهم بیشتری بگیرند.

عسگراولادی گفت: صادرات ایران با چین بر واردات فزونی دارد که این امر خود امتیازی بزرگ است و چین این آمادگی را دارد بیشتر از آن چیزی که به ما می‌فروشد به کشور ما کالا وارد کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه ما گله‌ای در رابطه با نفتکش سانچی از کشور چین نداریم، گفت: باید سعی کنیم به کشور چین صادرات بیشتری داشته باشیم و سرمایه‌گذاری بیشتری از این کشور جذب کنیم.

عسگراولادی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های مشترک دو کشور باعث حسادت غربی‌ها شده است که این امر برای ما قابل درک است؛ با وجود اینکه بانکهای انگلیسی و آمریکایی با ما کار نمی‌کند اما این دلیلی بر باج دادن ما به انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها نمی‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه همچنین از برگزاری اکسپوی 2025 در کشور روسیه با حضور ایران خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رشد بالای کشور چین در سال 2017 اشاره داشت و گفت: رشد این کشور در این سال 6.5 تا 7 درصد بود که در سال 2018 پیش‌بینی می‌شود که این رقم به 7 درصد برسد که این امر نشان دهنده اقتصاد بزرگ چین و اهمیت همکاری با این کشور است.

عسگراولادی افزود: صادرات ایران به کشور چین در سه بخش قرار دارد که شامل صادرات سنتی، صنعتی و معدنی است اما غالب صادرات ما به این کشور به صورت سنتی انجام می‌شود به طوری که صادرات خشکبار ما به میزان 80 هزار تن رسید اما صادرات صنعتی ما آنطور که باید باشد نبوده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به برنامه‌ریزی برای رشد 20 تا 30 درصدی کالاهای صنعتی در سال 2018 گفت: در این سال در نمایشگاه‌های چین شرکت می‌کنیم همچنین صادرات فرش ایران به این کشور جا افتاده است و در نمایشگاه‌های این کشور عرضه می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: حجم صادرات غیرنفتی ایران در برنامه ششم براساس هدفگذاری‌های انجام شده از 40 هزار میلیارد دلار به 55 میلیارد دلار می‌رسد که چین یکی از کشورهایی است که امکان افزایش توسعه صادرات ما را فراهم می‌کند که در کنار آن به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز توجه داریم.

منبع:تسنیم

افزودن نظر جدید